23.8.2013

Hyvästi rakas♥

Mulla on ollut nyt tosi vaikeeta, meidän koira Ninja jäi rekan alle 21.8 ja mulla on sitä ihan kauhee ikävä. En oo ollu koulussa pariin päivään. Jos haluutte tietää lisää klikatkaa tästä.



Olin myös 21.8 ratsastamassa Fantsua. Se juos mua eka karkuun pellolla, mutta leikin että kamera on joku herkku ja se usko sen ja anto kiinni. Ilme oli kyllä sen jälkeen tosi vittuuntunu kun tajuski, että se on pelkkä kamera. Laitoin sen kuntoon ja kävelin alkukäynnit pellon ympäri. Laura laitto sille piuhat ja aloin tekemään pysähdyksiä.
Fantsu oli tosi laiska ja pysähdyksestä liikkeelle lähtö oli sen mielestä tosi rankkaa. Hetken päästä kyllä jonkunverran reippaantu. 



Altettiin sitten ravailemaan, tehtiin eka käyntiinsiirtymisiä, ja Fantsu olis vaan halunnu ravata. Sitten kun ei kuunnellut tein pysähdyksen ja peruutuksen. Jatkettiin samaa, mutta ravista suoraan seis ja siitä taas suoraan raviin. Eka siirsi käynnin kautta raviin, mutta loppuunpäin nosti suoraan ravin. Jonkunaikaa kun oltiin pyöritty molempiin suuntiin alettiin ottamaan laukkaa. Fantsu ei millään olis halunnu ympyrällä sitä nostaa ja meni vain kiitoravia. Laura haki liinan ja raipan. Nostin laukan liinassa ja seki meni kiitoravin kautta alkuun, Fantsua sai kokoajan hoputtaa eteenpäin tai siirsi raviin. Nostettiin laukka vielä toiseen suuntaan. Laura otti vielä piuhat pois ja ravailin ympyrällä pitkinohjin. Ravailin kumpaankin suuntaan ja kävelin vähän loppukäyntejä,mutta kyyti tuli niin Laura ratsasti loppuun ja vei ponin pois.

Anteeks ku ei oo uusii kuvii... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti