3.8.2013

Ärsyttävä ponski! + videooo! ;)

Laitan teille tähän postaukseen myös videoklippejä, koska ei ole ohjelmaa millä muokata videoita koosteeksi, joten kärsikäähän siitä ja laadusta! Ja huomioikaa taas se, etten tule tekemään teille minkäänlaisia arvontoja, jos kommentointi on niin vaikeaa!


Kuva tärähti muualta paitsi päästä :D
Menin hakemaan Fantsun ja laitoin sen katoksessa irti, laitoin vain narun ettei Tilda pääse kiusaamaan tai Fanstu laitumelle. Varustin ponin ja menin pellolle. Kävelin yli 10min alkukäynnit, jonka jälkeen aloin vasta ottamaan tuntumaa. Poni = Järkyttävä! Ei asettunut ja itse en pystynyt mihinkään keskittymään kun Nina jauhaa "aseta sisään!!" mähän yrtiti, tuloksetta ja Ninalla oli vielä Keijjo vieressä joten Fantsu tunki kokoajan sinne! Sit mulla palo käpy ja Nina lähti pois. Vaihdoin suuntaa kun oikea oli ponille mukamas taas niin ongelma ja vasempaan Fantsu asettu hyvin sisälle. Nina tuli myöhemmin takasin ja ravailin kavaletteja. Istuntahan oli jotain niin JÄRKYTTÄVÄÄ! Mutta parempi kuin ennen!

Videosta näkyy jokaikinen virhe! etukeno,kädet,ryhti, jalat! MITÄ TÄMÄ ON?! hyi oikeesti mua järkyttää, miten mun istunta on päässy tohon kuntoo hyi,hyi,hyi!! Eli kaikkien ei tarvii tulla huomauttaa virheistä, thak! :)

Ravien jälkeen päästin Ninan nostamaan laukat ja Fantsu vei kai vähän?
Menin vielä loppuravit pitkälläohjalla pellon toiseen suuntaan ja kävelin takaisin.


Ja tommone joku :D... 


MUISTAKAA KOMMENTOIDA TAI SANOA HEIHEI ARVONNALLE! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti