29.7.2013

blogiarvostelu! :)

Elikkä päätin nyt tehdä jotain erikoisempaakin teille kun vaan mun ja Fantsun tylsiä juttuja, koska teitä lukijoita on yli 30 ja katsomiskertoja teksteille vain vajaa 10, joista puolet varmaan omia? :D Kommenttejakaan ei näytä tupsahtelevan mistään ja blogi on vaakalaudalla lopettamisesta. Nyt sain myös pienen lisäidean, jos te lukijat ootte aktiivisia, katotte postauksia ja kommentoitte toosi moneen postaukseen, pidän ARVONNAN! Se on teidän oma päätös. Mutta jaaritelut sikseen ja blogiarvostelut käyntiin! :D

http://sirkunhevosunelmia.blogspot.fi/
Blogin ulkoasu ja banneri on omasta mielestä todella tylsiä. Olisi kivempi lukea blogia, jossa olisi värikkäämpi/kuviollinen tausta, koska se herättää blogissa kiinnostusta kun sinne menee. Kuvia laitat hyvin usein ja ne ovat hyvälaatusia, se on hyvä. Kannattaa tehdä sivu itsestäsi, koska olisi aina mukaa tietää minkälainen henkilö blogia kirjoittaa :)

Arvosana: 7

http://elvisjaroope.blogspot.fi/

Blogin banneri on minun mielestä ihan kiva, mutta tausta ei ehkä olisi itsellä valintana. Koko blogi on lähes kokonaan vihreä ja jotenkin synkän oloinen. Kuvia tulee usein ja kaikki ovat hyvälaatusia. Kirjoitustyylisi on kanssa todella hyvä, etkä kirjota kaikkea suorana putkeen. Jokaisesta ponista ja sinusta löytyy ylhäältä oma sivu, joka on myös plussaa :)

Arvosana: 9-

http://sassujajempsubloggaa.blogspot.fi/


En pidä yhtään blogin bannerista ja blogi muutenkin on liian kapea. Kuvia laitat hyvin, mutta välillä vähän liikaa ja vain peräkkäin. Suosittelen itse, että jos laitat paljon kuvia, jaottele myös teksti kuvien väliin :) En tykkää kirjoitustyylistäsi ja sitä on vaikea lukea, koska teksti on vaalea ja vielä vaaleassa taustassa. 

Arvosana: 6

http://jessicajahepat.blogspot.fi/

Tykkään todella paljon banneristasi, kun blogiin menee se kiinnittää heti huomion ja siistin bannerin perusteella, voi jo arvioida millainen blogi on kyseessä. Itse valkoisesta taustasta en pidä. Kirjoitustyylisi on hyvä ja lisäät paljon hyvälaatuisia kuvia. Blogissa on esittely poneista ja itsestäsi, joka tuo plussaa :)


Arvosana: 9+

http://www.adujaroky.blogspot.fi/

Näin heti voin sanoa, etten pidä bannerista yhtään! se on liian kirkas ja kuvat on rajattu huonosti. Valkoinen tausta ei yhtään sovi räikeän pinkin kanssa yhteen. Nimeäkään ei ole mitenkään kummasti aseteltu, vaan se on normaalisti tuossa keskellä,alhaalla. En pidä kauheasti kirjoitustyylistäsi, mutta kuvia tulee hyvin ja ne ovat hyvälaatuisia :) Ylhäällä on hyvin esittelyt sinusta ja blogissa esiintyvästä hevosesta, joka on plussaa :)!

Arvosana: 7-


http://kavioita-ja-tassuja.blogspot.fi/

Bannerista en pidä yhtään, kuvat ovat huonolaatuisia ja huonosti rajattuja. En pidä myöskään valkoisesta taustasta, tai kirjoitustyylistäsi. Kuviakin voisit laittaa useammin ja vähentää hymiöiden käyttöä. Ja banneri on tuolla vasemmassa reunassa. Plussaa tuo vain se, että olet tehnyt esittely.

Arvosana: 6-

http://ruuttuponny.blogspot.fi/
Banneri olisi kiva, jos se ulottuisi myös vasemmalle enemmän. login ulkoasu on vähän tylsä muuten. Kirjoitustyylisi on ihan kiva, ja kuvia laitat usein :) On myös hyvä, kun sinulla on esittelyt kaikista.


Arvosana: 8

http://anskuntulevaisuus.blogspot.fi/
Banneri on ihan kiva, mutta bansun tekstistä ei saa kunnolla selvää ja sen pitäisi olla enemmän oikealla. Tausta on tylsän valkoinen. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja laitat niitä usein. Pidän kirjoitustyylistäsi.  Oikea sivupalkki on mielestäni liian leveä.

Arvosana: 8+


http://haeveny.blogspot.fi/
Banneri on ihan kiva, jos yksi kuva olisi rajattu paremmin. Tykkään kirjoitustyylistäsi ja muutenkin blogia on tosi kiva lukea! :) 


Arvosana: 9


http://meandmyhorses-omena.blogspot.fi/


Banneri on kiva, mutta otsikko ei erotu kunnolla taustasta. Tausta on ihan kiva, vaikka valkoinen onkin, koska siinä ylempänä on vihreää. Kuvien laatu on aika huono, mutta parempi kuin ilman kuvia :) Blogi on muutenkin kivan oloinen! :)


Arvosana: 9




Ja muistakaa ylhäällä oleva teksti!

Jos mä oisin sun mies, sä oisit maailman ainoa nainen♥ :D

8 kommenttia:

  1. tee näit arvosteluja lisää, näit oli kiva lukee ku kirjotit selkeesti mitä mielt oot ! ja fantsu iha räjähtäneen näkönen tos kuvas :D

    VastaaPoista
  2. Juu vois :D haha jep :D♥

    VastaaPoista
  3. Hih! Kiitos! :) Mut mul on kyl kuviollinen tausta sekä esittelysivu itsestä :DD

    VastaaPoista
  4. Aijjaa, kone ehkä lagii ku ei näyttäny :D

    VastaaPoista
  5. vaihoin just ulkoasun .. :D:D jos teet näit lisää ota mun blogi uudestaa ? ;D

    VastaaPoista
  6. Kivablogi :3 ja ihania noi hevoset! c:

    VastaaPoista